Gåspennan

Gåspennan

Gåspennan är en kombination av musik, animationer och kunskap. Vi tycker att utbudet av pedagogisk musik kan utökas och moderniseras och skapar musik som påminner om den musik många barn möter i sin vardag.

 

Gåspennan har bland annat varit nominerade till en Grammis för årets barnalbum 2017 och Framtidens musikpris 2019 (nyskapande innovativt projekt). 2019 var Gåspennan i final i P4 Uppland Nästa. Gåspennan var finalist för priset Årets samhällsengagerade näringsprofil 2019 i Knivsta kommun. Vi är glada över att skolor och barn runt om i Sverige lyssnar på och använder sig av vår musik.   Vi bakom Gåspennan har även en lärarutbildning och har arbetat flertalet år inom skolan.

 

Vår förhoppning är att ni ska kunna använda musiken som ett komplement i er undervisning samt att barn ska fortsätta sin kunskapsinlärning hemma genom att lyssna vidare på musiken. Till låtarna finner ni även arbetsuppgifter.

 

Vi uppträder live på festivaler, förskolor, skolor, fritidshem och diverse tillställningar. Vi har flertalet spelningar i ryggen. Utöver detta har vi  runt om i landet genomfört flertalet Skapande skola-projekt. I dessa projekt skräddarsyr vi ett upplägg för just din skola.

 

Vill du komma i kontakt med Gåspennan?

Kanske är du sugen på att Gåspennan ska uppträda hos er, genomföra ett oförglömligt Skapande skola-projekt eller har önskemål om en ny låt?

Kontakta oss!

 

Allt gott!

Holger och Fixx

Gåspennan på Spotify:

Gåspennan på YouTube:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social Ikon
  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

©2016 Gåspennan musik